Tuesday, March 9, 2010

Wok'e fok man?

"Ah, you came for the exam!" kata prof English aku time bagi kertas soalan exam tadi.

Aku senyum. Kang kalau aku bukak mulut kang terkeluar pulak "Yah, i dik'en come to your clah'es be'ause eek is so fa'ing boring and i dik'en won to waste an 'our and a half every week just to learn abouk New Zealand, i can do that in my fa'ing room" Nasib baik kan? Kalau tak konfem makan penyepak free.





Soalan exam tadi macam gampang. Seriously, bebudak darjah tiga pun boleh jawab dengan flying kalers. Soalan tipikal english untuk student france, translate ayat and tulis essay kecik. Nampak mudah? Sangat mudah, macam makan biskut meri. Kalau rasa agak-agak terdetik hati korang nak cakap aku berlagak, tak payah la, kalau korang tengok kertas soalan tu pun, korang akan guling-guling gelak atas lantai, silap-silap boleh koma.





Tapi kalau esok ada member-member french aku tanya macam mana exam semalam, macam biasa aku akan kembungkan mulut seraya berkata "Boleeehla......."









Dan boleh pulak time-time nak start exam tu, klasmet aku buat aksi melibas sambil berkata "Pe-Tisshh!!" ke arah prof english perempuan tersebut. Haram tak hot pun prof tu. Gila seks punya budak.