Friday, February 5, 2010

Selekeh keparat

Madame 1   :    Mintak paspot dik.
Aku                :    Nah.
Madame 1   :    (Konpius lepas tengok gambar dalam paspot, pegi blakang kaunter jumpa member)

Madame 1   :   Cuba ko tengok ni, asal lain muka dalam paspot ni dengan muka dia?
Madame 2   :   Haah, lain, new look dia kot sekarang tapi agak mencugirakan. (sambil mengitai-ngintai)

(Macam la aku tak dengar apa yang dorang cakap, kalau dinding konkrit 8 inci takpa, ni dinding yang nipis gila babi)

Madame 1  :   Sain sini dik. 
Aku               :   (Sain).
Madame 1  :   Ada tak signature awak dalam paspot ni. (Still tak puas hati, mungkin sebab dia ingat aku curik paspot kot)
Aku               :   Kat page last.
Madame 1  :   Hmmm, ok.






Mentang-mentang la gambar aku dalam paspot tu macam pembunuh bersiri, gambar lima tahun lepas, selekeh habis.

4 comments:

green apple said...

gamba passport aku pakai tudung okkk, gamba kad nikah la katakan. mesti imegresen tu pandang aku dengan pandangan sesuatu kalau tengok aku gi renew passport pakai off shoulder.

PokaPola said...

Ahahahahaha, sebab tu la aku tak pakai tudung time buat paspot dulu, eh

WP said...

Saya mau tengok passport kamu!!! lol

PokaPola said...

NOT in a lifetime!!
hahahahahaha