Monday, February 8, 2010

Menghampiri infiniti

Aku                       :   Sedap ke makan daging pork?
Chinese guy       :   Boleh la, rasa macam daging ayam sikit-sikit
Aku                       :   Haah, aku dah lama tak makan
Chinese guy       :   What? Bukan ko tak penah makan ke? Bukan korang tak boleh makan ke?
Aku                       :   Betul la tu, aku tak penah makan, so kira lama gila babi la aku tak makan pork
Chinese guy         :   Lawak ko agak bodoh ah








Tak paham? Tak paham sudah, balik-balik kena ludah.

2 comments:

wizard said...

haa??serious aku tak paham...

PokaPola said...

hahahaha,nanti aku explain kat hang, ni lawak taraf intelektual yang tinggi