Friday, July 30, 2010

Tukar link

Kalau anda anak jantan, jom tukar link kat atas tu, nampak? Nampak? Kalau tak nampak, anda cuma tinggal empatploh hari untuk hidup.




Anak jantan tidak merujuk kepada yang bereekor di depan sahaja, yang berani juga boleh dipanggil anak jantan.

4 comments:

WP said...

Tukar link atau tambah link? I tak berapa paham la... :P

PokaPola said...

@ wp : lol, u tambah link kat situ and then pepandai lah add kan link blog ni kat blog u, ada paham? hahaha

WP said...

Haha, in that case you kena tunggu saya tambahkan section "link blog orang lain" kat blog saya dulu...

Maybe I will add this widget. Fikir dulu...

Nulat said...
This comment has been removed by the author.