Thursday, February 25, 2010

Burppp.....

Apa-apa je event yang ada, aku akan jadi antara orang yang terlewat sampai. Tak kira la, masuk kelas ke, keluar kelas ke, ambek train ke, bangun pagi ke. Tak pernah awal, memanjang lewat.



Dan aku dah jumpa punca masalah aku. Aku dilahirkan lewat sebulan dari tarikh yang sepatutnya aku lahir. Aku tak salahkan sesiapa, aku salahkan diri sendiri. Kalaulah aku lahir on time, aku rasa aku juga akan on time masuk kelas sekarang.



Dulu taknak keluar awal, sekarang baru menyesal. Babi.



Ada hikmah jugak aku lahir lewat sebulan, sebab sekarang aku berkongsi tarikh hari lahir dengan bapak aku. Dan aku bangga menjadi the best hadiah hari lahir mak aku kepada bapak aku (perghh, perasan).





......dan aku juga lahir songsang......patutla bau sendawa aku macam bau kentut.

4 comments:

wizard said...

ko sjak2 lepak HQ , jadi makin sengal kan...BAGUS aku suka bila buat something nampak hasil...hahahaha...

~ myzOne ~ said...

repOrt kat mak..hehe~

pungguk rOcksTar said...

hadoii~

oo.camtu aku pon lahir lmbt eh~sebab aku pon lmbt dtg klas.huhu

PokaPola said...

@wizard : HQ the best!

@myzone : ala jangan la report, ala jangan la report, ala jangan la report

@pungguk : ye la tu, hahaha