Saturday, March 10, 2012

Lahanat ciplak

9 November lepas aku ada post satu lagu parodi Lazy Song. Lagu Malas Nak Mampus.




Sekarang dah ramai orang view. Yelah, aku bukan kisah sangat ada orang view ke hapa.




TETAPI. Ada sorang mala'un, ye mala'un pergi download video aku tu, dan pergi upload kat channel beliau. Ini linknya, Malas Nak Mampus ( Orang lain ). Pantek!




Jadi aku mintak budi baik pembaca semua, kalau korang rajin, tolonglah pergi serang mamat ni. Ke minah entah aku malas nak ambek tahu.




Fuh, fofuler sungguh aku rasa. Sampai ada orang siap download dan post balik video aku. So RyeAnna aka Lady Rara, ini adalah jawapan aku untuk entry hang yang kata aku nama tak komersial. Kahkahkah. Video aku komersial beb.

2 comments:

Lady RaRa said...

bahaha!

nanti aku tulih kat blog kasik hang lagi pemes. almaklum hang kan gila glamer. aku tau. tak payah nak deny.

SHAHIDA SHIDA said...

ni la dia pemilik lagu malas nak mampus tu...by the way selalu pasang lagu tu bila tengah malas...asal dengar je mesti gelak hahaha...:)