Saturday, March 17, 2012

Artis tak pakai..

..coli?




Eh tak, aku sengaja menarik perhatian korang semua supaya terpegun kejap tengok blog aku yang bertambah kacak.




Tu je.




Tapi kalau korang ada nampak mana-mana artis tak pakai coli, tangkap la gambar lepas tu hantar kat metrohohohaktuih. Konfem keluar muka depan gambar puting besar gila.




Puting Angah Raja Lawak tak kira sebab dalam setahun, aku rasa ada la dalam 678 kali puting beliau masuk panggung.

2 comments:

Lady RaRa said...

jenis keji letak tajuk lucah tapi entry tadak kena mengena.

hina!

PokaPola said...

@ RaRa : ada apa kena mengena time dua perenggan last tu, muahahaha