Wednesday, July 21, 2010

Gagang

Fuh! Nasib baik takdak orang depan kereta tadi. Kalau tak, ke alam barzakh dah orang tu.




Boleh pulak time nak reverse dari tempat parking tadi aku pergi masuk gear satu. Melompat habis passengers dalam kereta tadi, hahahaha.




Satu lagi, zaman sekarang ni memang orang pakai telepon takdak gagang eh? Banyak (hampir semua) public phone aku tengok tadi takdak gagang. Maju doh orang sekarang, pakai telepati kot.







ps: terima kasih kepada sedari nulat, aku dah tukar 'ganggang' kepada 'gagang'

8 comments:

zairie said...

kena berhati2 nie.. hehe

my recent post:
ZAIRIE SUKA KORANG PAKAI SHOUT MIX!

PokaPola said...

@ zairie : tu la pasal

Nulat said...
This comment has been removed by the author.
PokaPola said...

@ nulat : yeh? hahaha, aku tukar sekarang!!

Nulat said...
This comment has been removed by the author.
PokaPola said...

@ nulat : jam? jam apakah?

Nulat said...
This comment has been removed by the author.
PokaPola said...

@ nulat, oh yang tu, tidak ku tahu, dan ku malas, hahaha