Thursday, July 29, 2010

Politik negara

PM benarkan golongan guru berkecimpung dalam politik. Golongan lain tak dibenarkan sebab takut ada konflik kepentingan. Ya, aku setuju.




Tapi kan, kenapa pulak semua golongan politik layak diberi tanggungjawab lain. Contohnya, kepala dan kroni-kroni persatuan bola sepak negara dan err.......lain-lain. Takdak konflik kepentingan kah? Dari dulu sampai sekarang haram tak maju-maju pun. Takmau try bagi golongan tidak-politik kah pegang jawatan dalam persatuan-persatuan besar wahai sedara PM?




 Eh, kejap, kalau tulis entry macam ni boleh kena ISA jugak ke? Kalau kena, nantikan wajahku di muka depan surat khabar, hahahahaha. (tetiba aku rasa takut, kena betul-betul kangggggg)

4 comments:

Nulat said...
This comment has been removed by the author.
PokaPola said...

@ nulat : bukan cari pasal, memberikan pendapat jujur

DaRk AnGeL said...

berani kerana benar.. relak ah... i dah buat entry hentam kerajaan direct. alhamdulillah masih tidur kat rumah sendiri.

PokaPola said...

@ dark : haaaaa, tak lama lagi kita berjiran la kat dalam penjara, hahahahahha