Sunday, February 26, 2012

Intouchables [link muat turun]

Disebabkan ramai yang tanya aku kat mana nak download Intochables. (entry INI)




Jadi aku kasi link. Nah. Lepas download Part 1 sampai Part 4, sila pakai winrar untuk extract file. Lepas tu open pakai VLC player, drag file subtitle masuk dalam VLC.




Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

Subtitle




Lepas ni aku ada satu lagi cerita french yang aku nak kongsi. 

3 comments:

Hikaru Yui said...

klu bole cerita sblum ni yg pasal dalam penjara ke apa tah tepeklah link jugak ye

*pernah cari tp xjumpa pun..slalu dload kat mna?*

=p

PokaPola said...

itu next week lah. yang link ni pun aku upload ke mediafire sendiri.

aku pakai torrent, tapi masalah pasal torrent adalah lembab sangat. tu yang aku upload sendiri suruh korang download. sebab aku tau korang bukannya penyabar macam aku.

Hikaru Yui said...

ikut la bila2 snang =p

tp aku penyabar.. bband aku dload speed xlebih 10kbps tp still dload cerita mcm2.. pastu kawan2 copy free..

bukan setakat penyabar bahkan aku juga baik hati..kan?