Thursday, November 17, 2011

UPSR

"Saya gembiralah dapat keputusan 5A ni sebab saya belajar tak tidur malam untuk UPSR ni. Cita-cita saya nak jadi doktor nak tolong ayah saya yang kerja sebagai nelayan."


"Saya happy nak mampussss. OMG. Saya harap my daddy and my mummy bangga dengan keputusan 2A 1B 2C saya ni. My daddy dah janji nak belikan saya iPad kalau saya dapat satu A! Sekarang saya nak tuntut satu iPad dan satu PS3 sebab saya dapat 2A! Yeay! Nak pergi seleburit dengan kawan-kawan kat mekdi, kbai."


"Saya tak dapat result, sebab hari tu cikgu saya kurung saya dalam kelas kosong masa peperiksaan UPSR."




Aku dulu dapat 5A entah tak rasa apa, sebab masa UPSR tu aku banyak main karom dekat rumah member aku. Result dia teruk.

1 comment:

Lady RaRa said...

aku dapat 4A 1B

cilakak wey B ialah pendidikan islam

dahla cita-cita aku nak jadi ustazah. sebab dapat B terus aku tukar propesion jadi bimbo. frust la katakan.