Tuesday, June 8, 2010

Cut!!!!!!!!!!

OMG, I smell some drama~  (to quote a friend)




Banyak doh drama sekarang. Drama Israel-Palestin, drama 911-Osama, drama Najib-Anuar, drama Datin berambut palsu-Perempuan Mongolia C4. Ngehngehngeh. Konflik dan drama dah jadi macam hari yang panas dan hot chicks , tak dapat dipisahkan. Asal ada je hari yang panas mesti ada hot chicks (nyum nyum), asal ada konflik je mesti ada drama. 




Drama paling aku suka setakat ni adalah drama mengangkat tilam ke dalam mahkamah 1998. Itu drama paling klasik. Patut dijadikan teladan kepada semua. "Always keep a Durex in your wallet".




Itu realiti. Kalau drama televisyen yang best adalah dari siri Friends. Ross-Joey-Rachel. Takpun TedMosbey-BarneyStinson-RobinScherbatsky dari MacamManaSayaBerjumpaIbuAnda. Takpun Najib-Anuar-Saiful, damn tertulis. How a girl or a girlie boy can do such damage. Oho.






Kalau aku watak dalam drama, aku adalah Will Smith dalam Bad Boys. Badboys bodboys watcha gonna do, watcha gonna when they come for you? I say, f**k them!!!! My life my rules.

3 comments:

J. Love said...

gay dengan gay takkan nak carry durex plak dude?

lol!

J. Love said...

well i aint saying DSAI is a gay btw.

PokaPola said...

LOL, aku pun tak cakap dia gay. Tapi, kalau gay dengan gay, lagila perlukan durex, banyak kuman. LOL