Friday, June 18, 2010

Buang anak

"Weh, aku dah dapat anak doh, anak lelaki"

"Sapa nama anak kau?"

"Scotty Junior. Tapi kan, aku tak kawen lagi"

"........tu anak haram dohhhhhhhh"

"Tu la pasal, leceh ada anak ni, aku nak buang ah, tapi tak reti, babi la"

"Hahahaha"













Korang penah main The Sims 3? Best gila babi ah. Cuma leceh kalau dapat anak, macam member aku, dah la letak nama Scotty Junior, tek islamik langsung. Nasib baik aku takdak anak lagi.

3 comments:

Jue_Da (^_^) said...

wahhh!!! mne nak crik gme nih??? berat x masuk pc....mauuuuuuu!!!

Nyetok said...

Kawan duk ikut game the sim ni dari zaman budak lagi, tapi latest the sim 3 kawan tak follow.. Ada dvd installer tapi maleh, tkt ketagih.

PokaPola said...

@ Jue : member yang dapat anak lelaki ty yang bagi. tak berat pun

@ Nyetok : tengah ketagih la ni